Post by longresosonsand on Feb 7, 2022 20:52:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : kuharske igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : kuharske igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vir ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : kuharske igre 2022 version ▞▞▞
a je zapleteno, vendar je zelo lepo ljubim igro zelo lepo top Kitty ampak to je samo glas kuhanje hvala lepa igra o kuhanju igra za otroke in odrasle kuhanje kuhanje Tom lepa igra lepo bom zelo hitro dal oceno
Ne izgleda dobro slaba grafika.
dobra igra, vendar je težko zaslužiti diamante za naslednjo stojnico s hrano, ki se odpre
Količina diamantov, potrebnih za naslednjo restavracijo, je nora. Zaradi tega zapuščam igro. Tako lepa igra, vendar je ni mogoče doseči brez nakupa, kar ni sprejemljivo
Toliko oglasov ne more uživati v igri
je imel veliko pojavnih oglasov in se je premaknilo zelo počasi
Všeč mi je igra, vendar ne morem doseči drugega hotela, postavite igro in prosim ne nameščajte igre, da bi zapravljali svoj čas, lahko igrate cooking fever, najboljša je
Ta igra je smešna. Otroci prejmejo ponudbe in imajo popoln dostop do nakupov z enim klikom!
igra je dobra. ampak karkoli napreduje. trenutno je odklenjena samo ena raven. naslednja stopnja čaka nekaj mesecev. nekaj časa sem ga tudi posodobil. nič se ni zgodilo
prepočasi, poleg tega morate kupiti vse, razen gledanja 10 videoposnetkov, vendar dobite samo en diamant, ki ga potrebujete za skoraj vse!
Ta lastnost igre je prijetna, vendar stranke ne čakajo, zato se kovanci zmanjšujejo
takole do sedaj je vse dobro in zabavno. zelo . Edino, kar bi rad bil drugačen, je, da mi ni treba gledati toliko oglasov, da bi dobil en brezplačen dragulj.
Brezplačnega dragulja ni mogoče dobiti. Za vse je treba plačati. Ne obremenjuj se.
Zabavni otroci - preveč zahtevati več denarja.
V redu je, tako kot katera koli druga restavracijska igra za upravljanje časa. V tem ni nič revolucionarnega. Poleg tega je skoraj nemogoče zaslužiti diamante, razen če plačate pravi denar, ne morete enostavno nadgraditi orodij/menija.
Igra se je začela od začetka, ko je dosegla 30. raven, kar je popolna izguba časa. Ta igra je zanič
dobro, a drago se zdi, kot da smo prisiljeni kupovati dragulje, da bi dobili nadgradnje, tako da ni pošteno do ljudi, ki si ne morejo privoščiti
preveč dodatkov. premalo draguljev. je treba izboljšati.
To je zelo lepa igra, lahko naredimo, kar hočemo, stranka po zaužitju hrane, ki jo lahko damo, vendar bodo zahtevali denar za nakup vsega, vendar je tudi zelo lepa igra, kdo jo prenaša, odlična stvar in to igro lahko igramo zelo enostavno
Zaskrbljujoče je dejstvo, da je zaslužek z diamanti malo in daleč med. Denarna past pritegne ljudi k nakupu, saj jih večina nadgradenj zahteva. Tudi grafika je premajhna.
ni najboljša igra. ni preveč možnosti za pridobitev diamantov in brez njih ne morete nadgraditi ključnih delov
kul
V igri sem užival, vendar je zmožnost zaslužiti dragulje zelo nesorazmerna s tem, da bi jih lahko zaslužil. Ne vidim nobenega možnega načina za napredovanje brez porabe denarja. Porabil ga bom, če menim, da je zaslužek pravičen, vendar ne vidim, da je v tej igri. Bo treba odstraniti.
Želim si, da bi bilo več priložnosti za pridobivanje draguljev. Tako težko jih je dobiti ali nadgraditi brez njih.
Je zahtevno, a zabavno.
Dobra igra, vendar veliko oglasov
Sprva je bilo prijetno, potem pa je treba vso kavarno odkleniti z draguljem.. In noben drug način za pridobitev teh draguljev, razen če ga kupiš.. Ne prenesite te igre!!!!
Odlična igra. potrebujete več prostora za rezanje zelenjave v eni solati
Ta igra se je spremenila. Težje je dobiti diamante. Všeč mi je bilo, preden si ga zamenjal. Ne igrajte tako pogosto.
Zelo slaba kakovost igre potrebujemo zvezdice, vendar igra omogoča le nekatere nivoje. Poleg tega koncepta ni težko dobiti zvezdic, ker nam je dovoljeno videti reklame le 10-krat v 24 urah, zato ne moremo zbirati zvezdic.
igra je zanimiva, vendar po 1. epizodi. sili k nakupu kovancev in diamantov, brez katerih se 2. epizoda ne odpre. izbrisal aplikacijo
Igranje je odlično, vendar je zahteva po diamantu v primerjavi z zaslužkom nespodobna
Siliti me, da ocenim igro, ko sem jo igral le nekajkrat, je neumnost. Dajem mu 1 zvezdico preprosto zato, ker še ne vem, ali mi je res všeč, in mi ni všeč, da nimam možnosti, da bi ga ocenil pozneje. 😡
Cooking Fest : Cooking Games Arkada wrm
25 plus diamantov za igranje 2nd world brez možnosti za brezplačne diamante? Plus diamanti, potrebni za visoko nadgradnjo? Samo napolnite vnaprej! Lažne brezplačne igre ... samo izgubljamo čas! Funkcija vlečenja je tudi najslabša..težko je postaviti predmete v burgerje...da ne omenjam počasnega..
igra je odlična, toda vsiljevanje ocene za nadaljevanje je dražeče
Lepa igra, a ko potrebuješ diamante, si moraš ogledati 10 oglasov.
Všeč mi je igra. Želim si, da bi za dokončano raven dobili več kovancev.
trenutno je ta lokalna igra slaba slaba, vendar nekaj naredi dober vonj, kar je rhis igra je brez povezave, ta igra je za otroke, ko pa mi je dolgčas, se igram🤫🤫🤫😑😑😒
Ni mi bila všeč d grafika..... brez inovacij ..zelo homogena igra
opravil sem nakup v aplikaciji za 15.000 kovancev in nisem dobil svojih kovancev, zdaj pa ne morem niti pridobiti podjetja, da bi dobil svoje kovance, ali google play, da dobim svoj denar nazaj, in to pomeni nepošteno podjetje 😡😠 . preveč oglasov pred in po vsaki igrani plošči
Želim si, da bi bilo več ljudi, kot so ljudje, ki bi mi lahko pomagali pri pripravi hrane. drugače je pa dobro
Všeč mi je igra, ampak ali res potrebuje čas, preden vstopiš. Iskal sem gsme brez oglasov, vendar ga nisem našel, zato sem vzel tole. Precej dobro 😅😻😸❤️🧡💛
Ne nameščajte! Igrate lahko samo eno stopnjo, nato pa boste morali porabiti denar za diamante, da jih prenesete naprej. Pohlepni mf!
Zelo lepa igra, vendar možnosti nadgradnje niso bile dobre, odstranite možnosti draguljev, ker je zbiranje draguljev zelo težko
Sama igra je lepa... ampak potem potrebuješ 25 draguljev, da preideš na drugo raven. Nato si morate ogledati 10 oglasov, da dobite en dragulj ali porabite denar. Obstajajo tudi druge kuharske igre, kjer se lahko igrate brez toliko oglasov.
Lahko prideš le tako daleč, potem pa moraš za nadaljevanje ves čas kupovati dragulje. Prav tako ves čas visi. Škoda, ker ko deluje in si lahko privoščite, da ves čas kupujete dragulje, je zabavno igrati. Morate imeti možnost zaslužiti dragulje, nekateri ljudje lahko porabijo le omejen znesek na mesec, zato bom nehal igrati, razen če ugotovite, kako zaslužiti dragulje.
Dancing Road: Color Ball Run! Музика klrk