Post by longresosonsand on Feb 7, 2022 20:59:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع افزایش کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
بازی عالی. آن را دوست داشت! لطفاً به زودی سطوح جدید را بیاورید!
بازی بدی نیست عالی اما ی بدی داره😒😒😒😒مرحله هاش کمه😵😵😵😵😵😵
پولم را به من پس بده! این بازی دارای تعداد نامحرمی از تبلیغات است، بنابراین من تصمیم گرفتم نسخه رایگان آن را دریافت کنم که بیان می کرد که از شر تبلیغات و بنر پایین آگهی خلاص می شود. پس چرا هنگام بازی همچنان بنر را در پایین صفحه خود می بینم. و این فقط زمانی اتفاق میافتد که من واقعاً شروع به بازی میکنم، طوری که آنها تصور میکردند متوجه نمیشوم. پس لطفا این مشکل را حل کنید یا پولم را پس بدهید
Game Description: Try to escape from an unexpected earthquake which ... For a better gaming experience, you can go on playing the game on a
خیلی بد است و نمی توانستم آن را کنترل کنم وقتی روی صفحه ضربه می زدم کار نمی کند. در کل فکر می کنم می توانست بهتر طراحی شود. بسیار ارزان ساخته شده است. همچنین وقتی سعی میکردم از سطحی رد شوم، دکمه را میزدم و باعث میشد ویدیو را ببینم و دوباره به همان سطح برمیگردم.
این بهترین بازی تا به حال است، اما گاهی اوقات در وسط بازی بسیار بد می شود. بنابراین من چهار ستاره می دهم، اما اگر اشکالات واقعا بد را برطرف کنید، منظورم این است که بازی بدی نیست، اما فقط به شما نیاز دارم که مشکل را برطرف کنید. این گوشی من می خواهم خراب است. متشکرم.
عالی من باید بیشتر از 5 تا ستاره 🌟 بهش بدم
هر کس گفت که تقریباً هیچ تبلیغی وجود ندارد، پر از بررسی جعلی BS است. زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات می کنید تا اینکه واقعاً بازی کنید. حذف شده. 15 تبلیغ با مجموع حدود 2 دقیقه گیم پلی.👎👎
خوبه نصب کنید
Go Escape! Аркады zlcg
بدترین بازی دنیا نزدیک یه مانع که می شی مزنی نمی پزه بعد اگه بخوای بی ربط بپری توصیه می کنم نصب نکن 😤😤این یه ستار رو هم نمی خواستم بدم بشم😡😡😡😡😡
واقعاً به گذراندن زمان در بسیاری از موقعیت ها کمک کرد. نمی توانید صبر کنید تا آنها با سطوح بیشتر بیرون بیایند!
بازی عالی بود من هیچ بازی نمیکنم ولی از این بازی خیلی خوشم اومد هرکی میگه بدرد نمیخوره الکی میگه
Buildings for Minecraft Underholdning bvb
بله، یک بازی خوب دیگر که با تبلیغات زیاد نابود شد..
چگونه می توانید یک باگ داشته باشید که مانع از پریدن شما شود، در یک بازی که تنها کاری که می توانید انجام دهید پرش است! همچنین فیزیک بازی نیز به هم ریخته است! گاهی اوقات توپ بدون اینکه ابتدا به پایین سر بخورد از یک شیب به بالا می پرد. یا این اشکالات را برطرف کنید، یا این پول نقد را از یک بازی خارج کنید.
بدک نیست🤐
will cancel and close the window. ... گیم باکس اندروید آلاباکس مدل GC32. 2,399,000 تومان ... گیم باکس اندروید آلاباکس مدل GC32.
Get Farsi Input فارسی نویس - Microsoft Store
بازی سرگرم کننده است، اما مشکلات زیادی که باید برطرف کنند، نمی توانم سطوح را با ویدیو رد کنم، باعث می شود آنها را تماشا کنم و رد نمی شوم، نمی توانم 30 سنگ اضافی را با ویدیو دوباره دریافت کنم، باعث می شود آنها را تماشا کنم اما آن را ارائه نمی دهم برای من، من به سطح 199 رسیدم و بقیه سطوح را تا 199 شکست دادم، اما می گوید من فقط تا 199 می زنم، بنابراین نمی توانم سطوح دیگر را بازی کنم، باید از 199 دوباره شروع کنم.
جالب است، من فقط الماس ها و تمام توپ ها را در حال حاضر روی هم انباشته ام، همچنین بازی را به سرعت فنلاندی کردم
این بازی اساسا غیر ممکن است. این مسئله این نیست که من با آن مشکلی دارم که نیاز به زمانبندی واکنش در کسری از ثانیه دارد، اما این واقعیت است که واکنش بازی یک کسری از ثانیه است. اگر بعد از 5 مرحله اول نمی خواهید گوشی خود را با عصبانیت به دیوار پرتاب کنید، این بازی برای شما مناسب نیست.
این بازی را نصب نکنید! خیلی خراب می شود! من به معنای واقعی کلمه روی صفحه ضربه می زنم تا بپرم و صدای پریدن در می آید اما توپ حرکت نمی کند. و در سطح 128، توپ هرگز در نقطه مناسب برای رسیدن به پایان نمی رود. قسم می خورم که این بازی تقلبی است.
خوبه بد نیست
Go Escape! Аркады zlcg
خیلی خوبه ولی من مرحله ی 100 رو نمیتونم رد کنم 😂🥰
بازی خوب است، اکنون تنها چیزی که نیاز دارم این است که تعداد تبلیغات را یکسان نگه دارید زیرا من به ندرت تبلیغاتی دریافت می کنم، به همین دلیل است که من این بازی را دوست دارم. تبلیغی وجود دارد که میتوانید برای رد شدن از یک سطح آن را تماشا کنید، من هرگز روی آن کلیک نکردم، اما یک بار، و زمانی که انجام دادم، سطح را رد نکردم، بنابراین مجبور شدم خودم آن را تکمیل کنم، کاری که برای همه انجام دادم lvls اما من همچنین به سطوح جدید نیاز دارم، من قبلاً سطوح موجود را تکمیل کرده ام، و پوسته های بیشتر چیز دیگری است که شما بچه ها باید اضافه کنید. پس از آن، این بازی فوق العاده خواهد بود
خوب بد نیستم ممنون
بهترین بازی های مخفی کاری اندروید | 25 بازی + لینک دانلود
خیلی جالب بود نمیتونم برای سطوح بیشتر صبر کنم
وقتی به پادکستها و اخبار گوش میدهم، بازی جالبی است! نیاز به سطوح بیشتر!
Merge Go APK - آخرین نسخه 1.3.9 - بازی برنامه های اندروید
Go Escape! Аркады zlcg
ios ساخته شده بود که حالا شاهد ساخت نسخه آندرویدی آن هستیم .
Go Escape! Аркады zlcg
Blockman Go APK بارگیری برای آندروید - آخرین نسخه
بازی بسیار سرگرم کننده است اما برای خلاص شدن از شر تبلیغات باید هزینه کنید. همچنین باید به زودی سطوح جدید بیشتری دریافت کند!
Go Escape! Аркады zlcg
Bluestacks یکی از جالبترین و پرکاربردترین شبیهسازها برای اجرای برنامههای اندروید بر روی رایانه شخصی ویندوز شماست. نرم افزار Bluestacks حتی برای سیستم عامل مک